Noua serie X7.6: tehnologie, fiabilitate și putere fără compromisuri

 X7.624 VT DRIVE

Noua serie X7.6 se identifică familia X7 cu 6 cilindri, proiectată și construită pentru a satisface nevoile fermelor moderne și a celor mai pretențioși antreprenori.

Noul design al modelului X7.6, și mai agresiv, cu cabina mare, cu comenzi simple și ergonomice, îndeplinesc standardele unui stil de lucru perfect.

Printre noutăți, noul design al acoperișului, cu 12 lumini de lucru repoziționate pentru a asigura o vizibilitate completă la 360 ° și noile linii de pe capotă, agresive și capabile să ofere o vizibilitate mai bună operatorului.

Tracțiune, manevrabilitate și confort pe orice tip de  teren

Motor l / cyl 6.7 / 6
Putere (hp):  210 | 225 | 240

X7.624 VT Drive IMG 6YKgWr LR

Rezerva online Utilajul Agricol dorit!

sunati la telefon 0741.072.997 sau completati datele din formularul urmator si va contactam noi:
captcha
Reincarca


Transmisie variabilă continuă

X7.6 VT drive trasmissione 09 2019Datorită motorului montat pe șasiu și a punții frontale robuste cu roți independente, X7.6 este tractorul care descarcă mai multă putere decât întreaga sa clasă de putere. Terenurile neuniforme, pante și condiții dificile nu mai sunt un obstacol: pentru seria X7.6 sunt elemente din viața de zi cu zi. Tracțiunea, manevrabilitatea și confortul găsesc un echilibru perfect în noua gamă X7.6, ceea ce se traduce printr-o aderență și stabilitate deosebită în toate condițiile de lucru inclusiv și cel de transport. Acest rezultat se datorează atât osiei frontale robuste, cu blocare diferențială integrală și acționare dublă electro-hidraulică, cât și osiei spate fiabile, cu frânare pe discuri multiple în baie de ulei. Axele sunt integrate între ele datorită cuplării automate, în timpul frânării, a acționării duble. În plus, amplificatorul de frână proporționează acțiunea de frânare cu efortul exercitat asupra pedalelor, pentru a asigura o mare precizie de conducere.

Premiere Cab: noul dvs. birou de primă clasă

MC RPE7 X7.624 Studio 010 1Première Cab, cabina nou proiectată a modelului X7.6, datorită structurii sale cu 4 stâlpi, oferă vizibilitate panoramică în toate direcțiile, ceea ce reduce necesitatea schimbării poziției pentru a verifica unghiurile inchise. Ușile articulate spate măresc și mai mult vizibilitatea. În plus, designul atent al cabinei și nivelul său excelent de izolare fonică, de până la 70 dB, asigură un mediu de lucru foarte confortabil. Confort care devine absolut cu suspensia semi-activă electro-hidraulică a cabinei (disponibilă la cerere). Accesul în cabină este confortabil și sigur, datorită treptelor largi, bine distanțate, cu o înclinare corectă. Scaunul instructorului este complet retractabil, pentru o accesibilitate perfectă. Interiorul folosește materiale de calitate superioara, plăcute la atingere și ușor de curățat. Volanul și tabloul de bord sunt reglabile electric ca unghi și adâncime, pentru a satisface nevoile fiecărui operator. Scaunul din piele alcantara este pivotant, cu suspensie pneumatică dinamică, reglare automată a înălțimii și spătar echipat atât cu încălzire, cât și cu ventilație, pentru o bună stare de bine. Cotiera dreaptă grupează toate comenzile principale pentru un control ușor și intuitiv al X7.6. Joystick-ul multifuncțional are un mâner ergonomic și funcții configurabile și clare. Monitorul mare cu ecran tactil DSM de 12 ”, situat pe cotieră, datorită graficii simple inspirate de cea a tabletelor, vă permite să configurați și să gestionați imediat tractorul. În plus, sunt acum disponibile noi funcții, cum ar fi: controlul unei camere din spate / față sau, prin intermediul meniului intuitiv MyHMF, este posibil să configurați, să modificați și să gestionați în mod optim toate operațiunile de la capătul solelor.


Noua eficiență a MOTORULUI Beta Power: puterea livrata ajunge la roata tractorului

X7.6 VT drive motore 09 2019 albGama X7.6 este echipată cu noile motoare Beta Power Fuel Efficency, cu turbocompresor și injecție Common Rail cu 6 cilindri, cilindree de 6,7 litri și 24 de supape. Motoarele sunt susținute de un cadru robust din fontă care izolează cabina de vibrații și zgomot. Răcirea motorului este asigurată de ventilatorul viscotronic controlat electronic, standard în gama X7.6. Această soluție crește eficiența răcirii, reduce consumul și atenuează zgomotul motorului. Noul motor Beta Power Fuel Efficency a lui X7.6 este un motor cu adevărat avansat, capabil să ofere o simplitate profesională deosebită, combinată cu fiabilitate și durabilitate maximă. La motoarele Beta Power, sistemul Power Plus controlează variațiile de sarcină ale cuplului motorului, eliminând căderile de putere. Power Plus este activat cu utilizarea prinderii sau în timpul transportului: crește puterea maximă a motorului și asigură o turație constantă. Datorită sistemului Power Plus, puterea maximă a motoarelor crește cu 10 CP, devenind respectiv 210, 225 și 240 CP.

Caracteristici tehnice X7.621 VT-Drive X7.623 VT-Drive  X7.624 VT-Drive
PRODUCĂTOR-MARCĂ FPT Beta Power Fuel Efficiency FPT Beta Power Fuel Efficiency FPT Beta Power Fuel Efficiency
PUTERE NOMINALĂ CU POWER PLUS (97/68 CE - ISO TR 14396) CV / KW 194/143 205/151 219/161
PUTERE MAXIMĂ CU POWER PLUS (97/68 CE - ISO TR 14396) CV / kW 210/155 225/166 240/176
Cuplu maxim (cu putere suplimentară) - VITEZA MOTORULUI LA 1400 rpm Nm 840 (860) 904 (921) 966 (983)
REZERVA Cuplu (CU POWER PLUS) 36%(41%) 36%(41%) 36%(41%)
CILINDRU / NUMĂR DE CILINDRI / NUMAR DE VALVE 6728 / 6 / 24 6728 / 6 / 24 6728 / 6 / 24
CAPACITATEA REZERVORULUI ADBLUE L 52 52 52
CAPACITATEA REZERVORULUI DE COMBUSTIBIL L 350 350 350
VT-Drive, transmisia cu variatie continuăVT-Drive, transmisia cu variatie continuă

Simbol al versatilității și puterii, gama X7.6 se confruntă cu orice tip de prelucrare în orice stare de lucru. Pentru a obține această flexibilitate de utilizare, X7.6 dispune de transmisie VT-Drive variabilă continuă, capabilă să satisfacă nevoile fermelor moderne. Combinația dintre un motor de înaltă performanță și cutia de viteze planetară cu 4 trepte, cu 4 trepte, variabilă continuă, cu ambreiaje de baie de ulei, transmisie VT-Drive, conferă X7.6 o reacție excelentă, ceea ce face munca mult mai lină. Pentru a asigura o productivitate maximă în orice situație de lucru, transmisia inovatoare VT-Drive oferă 4 intervale de viteză, variind de la 40 de metri pe oră la 50 km / h.
Transmisia variabilă continuă McCormick VT-Drive este proiectată în viitor cu tehnologia inovatoare a celor 4 intervale de viteză, față de cele 2 obișnuite de pe piață: un avantaj real pentru acele ferme și contractori care necesită un tractor multifuncțional, capabil să asigure o productivitate maximă în orice context de lucru. Aceste 4 intervale au caracteristici diferite:
- Interval 1 Creeper: 0,5 - 3 km / h.
- Intervalul 2 Câmpul 1: 0,5 - 12 km / h.
- Intervalul  3 Câmpul 2: 0,5 - 21km / h.
- Interval 4 Transport: 0,5 - 40 sau 50 km / h.
Transmisia VT-Drive are 4 moduri de funcționare:
Mod automat - Electronica controlează turația motorului și raportul de transmisie, respectând performanța setată cu potențiometrul, atingând viteza necesară.Mod manual - Operatorul setează turația motorului cu acceleratorul manual. Electronica controlează raportul de transmisie, atingând viteza necesară.Mod PTO - Operatorul setează turația motorului cu acceleratorul manual. Electronica controlează raportul de transmisie, atingând viteza necesară, cu viteza PTO prioritară.Mod de croazieră - Operatorul selectează viteza tractorului, care rămâne constantă

Sistem hidraulic

Sistemul hidraulic din seria X7.6 este închis în centru cu pompă cu deplasare variabilă. Acest lucru îi permite să regleze în permanență disponibilitatea uleiului în funcție de nevoie, pentru a evita absorbția inutilă a puterii. Circuitul trimite până la 160 l / min la lift și distribuitoare, permițând astfel utilizarea chiar și simultană a tuturor echipamentelor hidraulice. O pompă de direcție dedicată de 44 l / min este întotdeauna disponibilă. Seria X7.6 a fost proiectată pentru a funcționa cu unelte mari de mare putere. Pentru a asigura performanțe ridicate în toate aplicațiile, preluarea puterii a fost construită pentru a oferi putere maximă a motorului, cu modulație de angajare. Există patru viteze disponibile: 540 / 540Eco / 1000 / 1000Eco. Când priza de putere este activată, sistemul Power Plus al motorului crește puterea disponibilă și o menține constantă chiar și sub variații de sarcină. Tirantii din spate pot ridica până la 9.300 kg și este echipat cu senzori de forță situați pe brațele inferioare.

X7.624 VT Drive IMG 6YKgWr LR

Dimensiune și greutate tractor

X7.621 VT DRIVE
X7.621 VT DRIVE
X7.623 VT DRIVE
 X7.624 VT DRIVE
PAS mm
2820
 2820
2820
GREUTATE DE TRANSPORT - MĂSURATĂ CU SPECIFICAȚII MEDII Kg
8300
8300
8300
GREUTATE MAXIMĂ ADMISIBILĂ Kg
13000
13000
13000

 

DESCARCA BROSURA IN FORMAT PDF

Tractorul X7.6 VT stage V, noul model McCormick ce atinge o putere de pana la 240 CP si 983 Nm cuplu motor, datorita motorului in 6 cilindri "Beta Power Fuel Efficiency". Acest tractor este echipat cu o transmisie cu variatie continua, in patru moduri de lucru, ceea ce garanteaza viteze de inaintare cuprinse intre 40-50 km/h, acolo unde legislatia o permite.

Circuitul hidraulic al acestui tractor este echipat cu o pompa hidraulica cu centru inchis, capabila sa furnizeze un debit de 160 l/min. Pompa hidraulica cu debit foarte mare permite ca sistemul de ridicare spate sa aiba o capacitate de ridicare de 9.3T si 3.5 T capacitate de ridicare pentru sistemul de ridicare fata. Tractorul poate fi echipat cu pana la 7 cuple hidraulice cu comanda electrica. Aceste valve pot fi controlate si programate cu ajutorul monitorului de lucru cu touch screen (DSM) de 12 inch. Monitorul DSM este noutatea de baza a acestui tractor, pentru ca include meniuri noi, cum ar fi meniul "My Function", ce da posibilitatea de a programa pana la 5 switch-uri plasate pe joystick-ul "VT pilot", amplasat pe cotiera multifunctionala.

In prezent sunt disponibile mai multe meniuri, cum ar fi meniul de control si programare a luminilor de lucru LED, in numar de pana la 20, ceea ce garanteaza o vizibilitate de 360 grade in timpul lucrarilor efectuate noaptea. De asemenea, in meniul DSM avem posibilitatea de a programa diferite functii PTO si valve hidraulice.

In materie de confort a cabinei tractorului, nu putem uita posibilitatea echiparii cu suspensie hidraulica activa, ceea ce reduce vibratiile resimtite de operator. In combinatie cu axa fata cu suspensie independenta, operatorului i se ofera maximum de confort.

Vorbind, in schimb, despre capacitatea tractorului de a fi monitorizat de "managerul de flota", nu putem uita de "McCormick Fleet Management", un sistem care ofera managerului de flota posibilitatea sa controleze numarul de ore de lucru, suprafata lucrata, localizarea tractorului si consumul de carburant.

In termeni de imbunatatire a preciziei, amintim sistemul PSM (precision steering management), un sistem care, prin colaborarea cu Topcon Agriculture, permite organizarea unei zile de lucru in cel mai precis mod. Acesta este combinat cu sistemul Easy Steering, care imbunatateste capacitateaa de virare a tractorului, gratie unitatii electronice de control.

Cand vorbim despre McCormick X7.6 VT-Drive stage V, nu putem uita noul design exterior. Aici putem mentiona noul plafon al cabinei si al capotei motorului, care face ca acest tractor sa fie conform tractoarelor din familia X8.

In ceea ce priveste functionalitatea, este de mentionat sistemul "Advanced Headland Management", care a fost acum imbunatatit si ofera operatorului mai multe posibilitati pentru a extrage maximum din acest tractor.

Tractorul McCormick X7.6 VT-Drive stage V este un tractor ideal pentru lucrarile efectuate in fermele vegetale si pentru firmele prestatoare de servicii.

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!